perjantai 25. toukokuuta 2018

STFI, Suzhou Tourism and Finance Institute kampus

Moi!

Tässä postauksessa kerron meidän kampuksesta. Siitä mitä täältä löytyy, minkälaiset huoneemme ovat ja mitä kaikkea kannattaa suomesta pakata mukaan. Tämä ihan sen takia, sillä itse emme tieneet juuri mitään kun lähdimme. Joten muille jotka tänne lähtevät tulevaisuudessa, on varmasti mukavampi tietää mihin on tulossa.

Meillä on siis jokaisella oma  huone jossa on oma vessa ja suihku. Huoneessa on pöytä, sänky, kaappi, ilmastointi ja vesilaite, josta saa sekä kylmää että kiehuvan kuumaa vettä. Huoneessa ei ollut valmiina mitään muuta kuin lakanat. Mukaan kannattaa siis ottaa esim. oma pyyhe ja käsipyyhe. Itse ostin supermarketista ekana päivänä tänne mm. käsisaippuaa, vessapaperia, mukeja, rättejä, roskapusseja, syvän lautasen,  jalkapyyhkeen jne. Täältä siis kyllä pystyy ostamaan tarvittavat  ja enemmänkin, mutta itse tykkään esim. että on oma pyyhe, eikä tarvinnut ostaa sellaista. Huoneet siivotaan kerran viikossa, vaikka meille sanottiin että ne siivottaisiin päivittäin. Joka siivous kerralla vaihdetaan myös lakanat.



Kampuksella oli lähellä kanttiini, jossa kävimme syömässä lounaskorttien kanssa. Kanttiini oli kolmessa kerroksessa, joten sieltä löytyi monia vaihtoehtoja mitä syödä. Kanttiinissa oli myös pieni kauppa, josta sai ostaa samalla kortilla. Me kävimme kanttiinissa aina syömässä dinnerin ja pojat aamupalan. Mulla oli mukana puuroa ja söin sitä aamuisin, sillä vesi laitteesta sai kiehuvaa vettä.




Ota mukaan:

- oma pyyhe
- puuroa (jos et tykkää syödä nuudeleita aamupalaksi)
- tietokone (töissä voi tarvita)
- hyvät kävelykengät (meillä ainakin tuli käveltyä suht paljon)
- lääkkeet
- omat hygienia tarvikkeet



Nyt ei tietenkään tule heti muuta mieleen, mutta voin lisätä listaan asioita kun tulee mieleen.


- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti