keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Shanghai Zoo & Top of the Shanghai

Moi,

Täällä taas uusi ja viimeinen kokonainen viikko lähtenyt käyntiin ja huomenna on jo keskiviikko! Viime viikonloppuna olimme pe-su Shanghaissa. Lähdimme perjantaina suht ajoissa Shanghaihin tällä kertaa Didillä (vähän kuin uber). Matka kesti noin kaksi tuntia. Saavuimme hotellille ja jätimme tavarat sinne ja lähdimme kohti Shanghain eläintarhaa. Siellä oli paljon eläimiä nähtävänä ja paikka oli todella iso. En yhtään ihmettele, kun netissä kerrottiin, että siellä voi helposti vierähtää koko päivä. Me olimme siellä varmaan noin 3-4 tuntia. Näimme eläimiä mm. kilpikonnista kirahveihin. Myöhemmin illalla suuntasimme Shanghai Toweriin, johon ostimme liput, että pääsimme näkemään maisemia kerrokseen 110. Shanghai Tower on 632m korkea, joten näkymät olivat aika huikeat. Perjantai päivästä kuvia tässä:























































































Lauantaina lähdin shoppailemaan pitkän nukutun yön jälkeen. Suuntasin Nanjing Roadille, joka on siis melkeen 6 km pitkä ostoskatu. Kävin kaupoissa, jossa alunperin oli tarkoitus, joten en kävellyt katua kokonaan. Kävin mm. Zarassa, H&M, Forever 21 ja Bershkassa. Sitä ennen kävin ostoskeskuksessa nimeltä Raffles City, josta löytyi paljon kaikkia kauppoja mm. Hollister, NARS ja Jo Malone. Paljon lähti mukaan tavaraa, jonka jälkeen lähdinkin jo takaisin hotellille. Sunnuntaina lähdimme takaisin junalla Suzhouhun.


























Huomenna on jo siis torstai ja ens tiistaina onkin jo lähtö kotiin! Kirjoitan vielä lähtö kuulumiset ja kuulumiset kotoa.


Ens kertaan,



Emma

P.s Pahoittelut kuvista ja niiden paikosta. Ne ei aina halua mennä niin kuin suunnittelen, enkä jaksa alkaa säätämään niiden kanssa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti